Boende

Boka boende på Sjösidan, nytt för i år!

Från den 15 maj går det att boka ställplatser på området då vi utvecklar hela udden och planerar för byggnation av lägenheter och fristående hus.

Boka din ställplats via våra samarbetspartners Hollistay och Acamp.
Du bokar din vistelse genom att klicka på BOKA HÄR nedan för respektive bolag, fyll i dina datum och boka. Du skapar enkelt ett konto och betalar säkert med kort online. Bekräftelse kommer till din email från respektive bolag där du finner ankomstinformation samt våra kontaktuppgifter. Vi tar inte emot bokningar över telefon och email utan vill att ni använder er av någon av bokningssidorna för säker hantering av betalning och kundinformation.

Hollistay

Området är lika fint som tidigare, men vi använder inte servicebyggnaden då den ska byggas om.

Vi kommer under högsäsong 15 juni – 15 augusti att erbjuda extra toaletter och dusch via en fristående inhyrd servicebarack. Det är aktivitetsbolaget Human by Nature som ansvarar för ställplatserna och du hittar oss i det gula huset mitt emot Villa Herdin, samt nere vid stranden då vi håller i många olika aktiviteter under dagarna.

Vi har inga fasta öppettider i aktivitetshuset, däremot är vi på plats dagligen under högsäsong samt kan nås på telefon och email mellan 09:00 – 17:00

In till Världsarvsstaden Falun är det bara 4 km med många olika utflyktsmål och spännande upplevelser som väntar. Human by Nature hjälper er gärna att sätta ihop spännande paketupplevelser i Falun med allt från aktiviteter på området till besök på Världsarvet Falu Gruva eller Carl Larsson gården. Vill ni kombinera våra aktiviteter med annat boende inne i Falun hjälper vi gärna till med det.

Maila oss på boende@sjosidanfalun.se för att skräddarsy din vistelse med oss.

logotyp_sjosidan_liggande

Besökadress: Främby Udde 20, FALUN.

Vi är Sjösidan Falun!

HUMAN BY NATURE
Aktiviteter, kurs & konferens
Telefon 079-313 76 67 upplevelser@sjosidanfalun.se

FALUN STRANDBY
Stugby & camping
Telefon 010-585 13 40
boende@sjosidanfalun.se

VILLA HERDIN
Möten, café & restaurang
Jennefer 070-611 40 60
villaherdin@sjosidanfalun.se

SJÖSIDAN FALUN BRYGGA
Båtplats vid Sjösidan Falun brygga@sjosidanfalun.se

SJÖSIDAN FALUN
Utveckling- & visionsarbete
info@sjosidanfalun.se